αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Έκανε το αδύνατο, δυνατό. Και ήθελε να ακούει Michael Jackson όταν έκανε φωτογραφήσεις»: Η στενή συνεργάτης του Steve Jobs θυμάται

«Έκανε το αδύνατο, δυνατό. Και ήθελε να ακούει Michael Jackson όταν έκανε φωτογραφήσεις»: Η στενή συνεργάτης του Steve Jobs θυμάται

Για τις λιγότερο γνωστές πλευρές του Steve Jobs, μιλά η Andy Cunningham. Η ίδια ήταν στενή συνεργάτης του συνιδρυτή της Apple και υπεύθυνη για την δημόσια εικόνα του. Μιλώντας στο Business Insider, η ίδια εξηγεί ότι συχνά ο Jobs μίλαγε για το «πεδίο παραμόρφωσης της πραγματικότητας». Το οποίο ουσιαστικά ήταν το πεδίο στο οποίο δρούσε ο ίδιος. Στόχος; Να κάνει το αδύνατο, δυνατό.

Έτσι, αν δούλευες με τον Steve Jobs, σε έκανε να πιστέψεις πως όλα είναι δυνατά να συμβούν. Και μάλιστα, ότι εσύ μπορείς να τα κάνεις δυνατά. Αυτή ήταν μια από τις νοοτροπίες που είχε «διαμοιράσει» στο εσωτερικό της Apple.

Επίσης, όπως αποκαλύπτει η Andy Cunningham, o Jobs ήταν λάτρης αρκετών μεγάλων ΜΜΕ. Όπως το Forbes, το Fortune ή η Wall Street Journal. Ήθελε να έχει παρουσία τόσο ο ίδιος, όσο και η εταιρία του στα Μέσα. Μάλιστα, σύμφωνα με την Andy Cunningham, ο Steve Jobs δεν ήταν τόσο καλός μπροστά στην κάμερα, και έτσι έπρεπε να το προετοιμάζει για τις εκάστοτε συνεντεύξεις, έτσι ώστε να έχει μια καλή εικόνα.

Θυμάται μάλιστα μια ιστορία. Ενώ οι δυο τους ήταν σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, για να γίνει μια φωτογράφηση του Jobs, μετά από πολλές αλλαγές στο σκηνικό, ο Steve Jobs έδωσε εντολή στην Andy Cunningham να βάλει… Michael Jackson -και συγκεκριμένα το Billy Jean- και ακούγεται στον χώρο. Τότε η ίδια έβαλε την κασέτα μέσα σε ένα κασετόφωνο για να παίξει το τραγούδι. Τότε, ο Mr Apple άρχισε να ποζάρει στον φακό με άνεση. Ωστόσο, έπρεπε να ακούνε σε επανάληψη το τραγούδι συνεχώς, έτσι ώστε να παραμένει άνετος ο Steve Jobs.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − eleven =