αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνω- Κάτω η εταιρία Καρέλιας. Μεγάλη κόντρα μεταξύ των μετόχων

Άνω- Κάτω η εταιρία Καρέλιας. Μεγάλη κόντρα μεταξύ των μετόχων

Συνέχεια στην κόντρα των βασικών μετόχων και μελών της οικογένειας Καρέλια δίνει η Ινώ Καρέλια, μετά από την καταψήφιση των θεμάτων της γ.σ. από τις Ιωάννα Καρέλια και Ασημίνα Σπυροπούλου.

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των μελών της οικογένειας προκαλεί προβληματισμό δεδομένου ότι πρόκειται για μια ιστορική βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, η Ινώ Καρέλια σε σημερινή της ανακοίνωση τονίζει ότι:

“Η ισχυρή μειοψηφία της ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ  (Ιωάννα Καρέλια και Ασημίνα Σπυροπούλου, αισθάνθηκε την ανάγκη, επιστρατεύοντας όλα τα επιφανή νομικά επιτελεία, ρετουσάροντας και με δημοσιεύματα την εικόνα της, να βάλλει κατά της πλειοψηφίας των μετόχων και της Διοίκησης της εταιρείας αφήνοντας βαρύτατες υπόνοιες αν όχι κατηγορίες εναντίον αυτών που με τις ενέργειές των απέφεραν μερίσματα από τα οποία θα εισπράξει περίπου 12.000.0000 ευρώ, επικαλούμενη το εταιρικό καλό και το δίκαιο των εργαζομένων.

Βάλλει όμως και εναντίον των υπόλοιπων μειοψηφιών, ιδία εκείνης της Ινούς Καρέλια, η οποία, τέκνο του εκ των συνιδρυτών  της εταιρείας Ιωάννη Καρέλια, διεκδικεί τη νόμιμη μοίρα της στην κληρονομιά των γονέων της, αφού με τη “διαθήκη” του το σύνολο της κληρονομιάς  περιήλθε στον Κωνσταντίνο  Καρέλια (πατέρα της πρώτης και συζύγου της δεύτερης των ανωτέρω), προσωρινώς δε έχει δικαιωθεί και αναμένεται η οριστική Δικαστική κρίση επί των αυτονόητων.

Η ανωτέρω μειοψηφία για μια ακόμη φορά εκτέθηκε, δείχνοντας ότι μπορεί να δυσφημεί κατά το δοκούν οιονδήποτε ακόμη και την πλειοψηφία και τη Διοίκηση της εταιρείας, να ωραιοποιεί καταστάσεις, να καταστρατηγεί τα δικαιώματά μου που προσωρινώς έχουν κριθεί, ότι  μπορεί να νομίζει πως μπορεί να φέρεται προσβλητικά απέναντι στην δικαστική απόφαση και στον πραγματικό φυσικό φορέα του δικαιώματος, ότι μπορεί να έχει λόγους που την βεβαιώνουν για την τελική έκβαση του δικαστικού αγώνα, που την βεβαιώνουν για μη άσκηση ή για  αδικαιολόγητη καθυστέρηση άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της εκ μέρους του κ Σταύρου, Εισαγγελέως Καλαμάτας για απάτη κακουργηματικής φύσεως.

Μπορεί η έκβαση του δικαστικού αγώνα να εξασφαλισθεί αλλά είναι γεγονός ότι η κληρονομική αντιδικία (εκ της οποίας έχει αποκτήσει τις μετοχές της στην εταιρεία) είναι η κύρια αιτία της απόλυτης και επιτεινόμενης αποθράσυνσης προς όλους και φυσικά και απέναντί μου. Δεν δικαιούται λοιπόν  η ισχυρή μειοψηφία να μέμφεται άλλους παρά τον εαυτόν της και όλους αυτούς που την “βοηθούν”.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − twelve =